Vilkår og betingelser

Kjøps- og leveringsbetingelser

Generelt

Disse kjøpsvilkårene gjelder for alt salg fra Sunt Rett Hjem AS med organisasjonsnummer 918 977 457. Vilkårene gjelder både for næringsdrivende og privatpersoner/forbrukere.

Priser

Alle på nettsiden er oppgitt i NOK og er inkl. mva. (merverdiavgift) dersom ikke annet er oppgitt. For catering er gjeldende mva. 15 %.

Totalbeløpet for bestillingen vises i handlekurven før du betaler.

Sunt Rett Hjem AS forbeholder seg retten til å gjøre endringer i prisene ved spesielle bestillinger eller ved prisendringer hos våre underleverandører.

Bestilling

Bestillinger gjøres normalt på nettsiden eller i app.

Det kan også bestilles direkte til Sunt Rett Hjem AS på telefon 970 91 491 fra kl. 08:00 til kl. 16:00, eller til bestilling@suntretthjem.no

For uke-menyer til privatpersoner må bestillingen være levert innen utgangen av fredagen uken før.

Overtidsmat kan bestilles samme dag innen kl 12. 

For andre bestillinger må Sunt Rett Hjem AS ha dette minimum 2 dager før levering kunde.

Endring av bestilling/Avbestilling

Det foreligger en bindende avtale mellom Sunt Rett Hjem AS og kjøper ved bekreftelse av bestillingen.

Kjøper kan endre sin bestilling kun etter avtale med Sunt Rett Hjem AS ved bruk av e-post eller telefon seinest 3 virkedager før levering.

Endring av bestilling eller avbestilling etter nevnte bestemmelse faktureres med 100 % av beløpet på bestillingen.

Betaling

Betaling på nettsiden og i app skjer via betalingstjenesten Bambora og deres samarbeidspartenere. Vi tilbyr betaling med VISA, Mastercard, Vipps. Kundens kort blir belastet ved bestilling.

Bedrifter kan i tillegg velge å betale med faktura som har forfall per 10 dager. Sunt Rett Hjem AS forbeholder seg retten til å kunne fakturere på forskudd med 50 % eller 100 % av bestillingen med forfall per 5-7 dager før levering.

Levering

Sunt Rett Hjem AS benytter godkjente isoporkasser, aluminiumsformer og varmekasser ved transport av mat.

Eventuelle fraktkostnader vil fremkomme på nettsiden etter at kjøper har valgt leveringsadresse. 

All levering fra Sunt Rett Hjem AS gjøres i forskjellige tidsrom avhengig av hva som skal leveres til kunden og avtales ved den enkelte bestilling.

Etter nærmere avtale kan kunden hente bestillingen direkte fra produksjonslokale i Kokstadflaten 30, 5257 Kokstad.

Mangler / Skade

Hvis det foreligger en mangel ved leveransen kan kjøperen kreve forholdsmessig prisavslag. Sunt Rett Hjem AS er ikke ansvarlig for mangler ved det leverte som er utenfor dens kontroll eller som har inntrådt etter at levering har funnet sted.

Etter at varene er levert, plikter kjøperen å undersøke om leveransen er i samsvar med bestillingen og om varene er blitt skadet under transport eller om det foreligger andre forhold ved varene og leveransen som avviker fra bestillingen.

Force Majeure

Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for Sunt Rett Hjem AS å oppfylle sine forpliktelser i den enkelte bestilling, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer.

Som Force Majeure regnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter.

Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.

Vi vil gjerne høre fra deg

Kontakt oss

Kontakt

Send oss en melding

Spør oss gjerne om du lurer på noe, og vi vil svare deg så snart vi kan!

Send melding

Nettløsning levert av Digital Creations AS

Bestilling
Du har ikke bestilt noe ennå!
Totalt
kr 0.00
Fortsett å handle
0